2010. március 29., hétfő

Pecha Kucha & a közelgő Húsvét - Update

Múlt pénteken Pecha Kucha esten voltunk a Kunstmuseumban. Bár én még sosem voltam otthon, Gyesa elmondása szerint itt lényegesen kevesebb ember volt, meg nem is volt annyira építészes. Való igaz, ide inkább ilyen világmegváltó jobbító gondolatokkal jött a 10 előadóból majdnem mindenki. A jobbak közül volt az egyik BSc-n oktató nő mesélt valamilyen alkotóhétszerű diákmunkákról, volt egy különleges táskákat készítő csaj, és egy grafiti elkészítését bemutató előadás is. Ez utóbbi különlegessége, hogy az előadó nem volt személyesen jelen (illetve lehet ott volt) csak az eltorzított hangját lehetett hallani.
Az előadás után sokan átvonultunk egy CrashBar nevű helyre, ahonnan pár dart kör után mentünk csak haza.
Erre az estére a másik opció ahova sokan mentek a fondüvacsora lett volna Triesenbergben, de mikor másnap kiderült a 20CHF-ért csak kenyeret lehetett tunkolni a sajtba, már egyáltalán nem bántam hogy ezt kihagytam.

Szombat este italian night volt a másik házban, főzz valamit és hozd el jelleggel. Páran közös pizzasütést csináltak, a mi szobánk oda csatlakozott be, evéssel. Főzni nem volt kedvünk, így a még Feldkirchben vásárolt ananászt daraboltuk fel, és javasoltuk Lenkának a cseh lánynak hozza a csoki fondüt. Sajnos túl sok csokit pakoltunk az edénybe, így az alja hamar megégett, de az est ettől eltekintve jól sikerült. Volt sok pizza, különféle tészták, saláták. A mi következő főzős akciónk túróstészta lesz.

Ma a közelgő Húsvétra való tekintettel a suliban ki volt téve egy nagy kosár piros tojás. Állítólag bio.

3 megjegyzés:

  1. A fondú vacsora száradt kenyér tunkolása rohadt olvasztott sajtba:) ezt tudhattad volna csak páran úgy előadják mint az valami szuper különleges dolog lenne, szóval máskor is választ nyugodtan a sört. Ja és ha mész Hollandiába ne hagyd otthon a kölnid hátha kapsz te is pirostojást. Üdv: öcsédbátyád

    VálaszTörlés