2010. április 3., szombat

Easter Break 1. nap

Tegnap elkezdődött a tavaszi szünet, nem is akárhogy.Délben Gyesával kint ültünk a konyhában, mikor jött Dimitry a lett srác, hogy játszunk már valamit hálózatban. Kis HeroesIII után mondta hogy St. Gallenbe mennek kirándulni a délután Mostafával, megyünk-e, mert kapott kölcsön egyik haverjától aki svájcban tanul egy A6-os Audit a hétvégére. Naná megyünk. Még Raivis egy másik lett srác is csatlakozott hozzánk. Odafele megálltunk egy hágó tetején, ahonnan szép kilátás nyílt a völgyre. A jó idő miatt tele volt a szerpentin motorosokkal, láttunk is pár szép gépet. Kb. eddig volt biztos az útban, így nem igazán vettük észre mikor beértünk St. Gallenbe, még szerencse hogy Gábor felkiáltott, hogy hallott már erről a piros utcáról, és már ott vagyunk. Hirtelen parkolás után megnéztük a híres piros gumi? burkolatú utcát, és a belvárost. A környékre is jól jellemző, hogy le akartam fényképezni egy parkoló Aston Martint, erre egy Ferrari behajtott a képbe.
Városnézés után hazafele megálltunk Feldkirchben a nagy Interspárban bevásárolni az esti közös vacsihoz. Nagypéntekre való tekintettel rizs volt a menü tengeri herkentyűkkel, szójaszósszal. Ilyen rákos polipos kagylós rizottó szerű dolog lett belőle kis olajbogyóval. Vettünk két ananászt is, de azok egyenlőre megmaradtak.
Vacsora után ismét számítógépes játék hálózatban, már 5-7 főre duzzadt társaságban. Kis stratégia, majd kis CounterStrike 2-ig. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése