2010. március 21., vasárnap

Pár érdekesség

A liechtensteini herceg -Hans Adam II-a leggazdagabb uralkodó állítólag Európában, veri a nagyobb országokét is. Ezzel ellentétben tök normális életet él, egy Audi A4-est vezet, a gyerekei, unokái a helyi iskolákba járnak, és szokott az erdőben mezítláb futni. Emellett rendszeres vendége az egyik helyi pizzérinak. Ezeket Floriántól, egy német sráctól tudom, aki egyszer összefutott vele a Coop-ban -helyi ABC- és 'hoi'-val köszönt neki a herceg.
A második leggazdagabb ember itt a Hiltinek a tulaja.
A sima levegővel felfújt lufit sztatikusan feltöltve felragad a gipszrost álmennyezetre.
A mentás kapros babos mogyorós perzsa leves nagyon finom fetasajttal. ("ash-reshteh"-a perzsák így hívják ezt az ételt) Ahogy a lencsés rizshez készített bolognai szerű szósz is. A perzsák amúgy nagyon lusták.Ha meg akarjuk állapítani hogy melyik a leggazdagab vidék itt, akkor a kocsikat kell megfigyelni. Olyan este 10 fele, amikor a pénzeszsákok előmásznak a garázsból a drága sportkocsikkal, felosonnak a svájci autópályára, elhúznak németországba versenyezni kicsit, majd hajnal 3-4 fele hazaosonnak. Ezt pedig a várostervezős professzorom mondta.
Kamionosnak öltözni és hozzáillő szakállt borotválni egy jelmezes bulira tök jó.

Peti, Gaben: Diákjainkat sikerült érvényesíteni?

4 megjegyzés:

  1. Ezzel a jóképű kamionossal én is elmennék egy körre. Nem csak egyre, kettőre. Nem lehet megtartani az inget?:D

    VálaszTörlés
  2. Hát azt sajnos vissza kell adni az egyiptomi srácnak, de ha tényleg ennyire bejön, majd lehet beruházok egyre:)

    VálaszTörlés
  3. Igen a diákit sikerült érvényesíteni és egyben eladni a matricákat jó pénzért az ecserin, hogy ki tudjunk menni hozzátok. :D (Viccet félretéve még nem voltunk a kth-s vadállatok közelében)
    Jók is azok a kamionosok kurvás partik.
    Erasmusosok alá nem tesznek pár sportkocsit?!:)

    VálaszTörlés
  4. Azért ne tessék majd a milyeinkről sem elfeledkezni mikor mentek a KTHs néniknek udvarolni.
    Sajnos a mi popsink alá nem tolnak autót, de pl csehek a norvég finanszírozási alappal vannak itt, nekik 750EUR a havi büdzsé, abból már lehetne garázdálkodni. Vica mesélt náluk olyan távolkeleti csávóról, aki 18000EURt kap egy évre.

    VálaszTörlés