2010. február 26., péntek

International dinner - updated

Legen... wait for it... dary!

Ez volt az első ilyen amin részt vettem, és hát jó volt nagyon. Mi gulyást főztünk, két lábosban, mert egybe nem fért bele, de így legalább az egyiket megmentettük magunknak ma ebédre. Jó is volt kis 'hazait' enni a tegnapi gasztronómiai kavalkád után.
A másik ház közösségi helyiségében volt egy asztalra kipakolva minden, és miután mindenki bemutatta a sajátját kezdődhetett az evés-ivás.
Ettem kis lengyel salátás, lett salátát, zakuszkát, egyiptomi valamilyen tésztás ételt, talán ez volt az egyik legjobb (volt hozzá valami ecetes öntet:) és mexikói valami babos kaját meg salsát tortillával. Minden finom volt, a mexikói persze jó csípős. (Montezuma bosszuja... :) A babos cuccba került kis erőspista is, mert meglátogattuk őket főzés közben, és bemutattuk hogy a magyar ember is szereti a csípőset.
A pálinkának nagy sikere volt, nagyobb mint a finnek home made vodkájának. Nem találtak finn vodkát, így a boltiba tettek valami negró szerű cuccot, amitől olyan íze lett mint az abszintnak. Nem finom.
Az est folyamán előkerült kis zubrovka, kis jagermeister is, hogy könnyebben menjen a tánc, és nehezebben a limbó. Pár embernél volt fényképező, én nem vittem, gondoltam inkább legyek rajta a képeken. Sikerült is, majd ha kapok teszek fel.
Hatalmas buli volt, lehetne ilyen minden héten, már csak a kaja miatt is.
Másnap reggel pedig fújt a Főn...

1 megjegyzés: