2010. február 22., hétfő

Utazás

Február 20, korán kelés, indulás hajnali fél 5-kor. Kicsit esett, és néhol akkora köd volt, hogy le kellett vennem a reflektort, nehogy szembe menjek magammal. Kanizsa után felmentünk az autópályára, onnan sokat javult a helyzet, Szlovéniában már a köd is felszállt, lehetett szép tempósan haladni. Következő fennakadás München felé az Innsbrucki leágazónál, hatalmas dugó abba az irányba. Úgy döntöttünk nem növeljük az álló kocsik számát, irány München. Jól ki volt táblázva minden, simán átkeveregtünk, újra tempó egész az osztrák határig, ahol egy alagút félig le volt zárva, és a mi oldalunk átterelve a szembejövők sávjának felére.
Ezek után olyan fél 5 fele érkeztünk meg Vaduzba, ideiglenes szállást is simán megtaláltuk. Azért csak ideiglenes, mert az új koli ahol lakni fogunk még egy hétig épül. Itt egy ágyas szobák vannak saját fürdővel, ott két ágyasok lesznek, folyosón fürdő, konyha.
Kis kellemetlenség, hogy a laptopot nem lehet bedugni a konnektorba, venni kell adaptert hozzá. A szobámban nincsenek villanykörték a plafonon levő lámpában, de Ivan a beköltöztetős srác hoz egy ősrégi állólámpát amit nem lehet kikapcsolni, csak ha kihúzom. Ezen kívül a fűtés sincs igazán a toppon.
De mindezért kárpótol a kilátás, és hogy egy hét múlva költözünk egy vadi új helyre.
Ja és van biliárd meg ping-pong.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése